Blog Amanda Lijkendijk

 


Het pad komt naar jou toe

Per toeval, nouja toeval bestaat niet. Werd er 2 keer een YouTube filmpje onder mijn neus geduwd van Abraham Hicks, wat ging over het pad wat naar jou toe komt. Blijkbaar viel het kwartje pas na de 2e keer omdat dit dus blijkbaar de titel mocht gaan zijn voor deze blog! Ik vind het nog steeds bijzonder hoe mijn gidsen continue weer met mij aan het communiceren zijn. 

Lees meer »

Waarom iedere vrouw een vrouwencirkel wil ervaren in haar leven!

Ineens begint het overal op te duiken.. vrouwencirkels.. vrouwenretraites.. en ga zo maar door. Of wie weet denk je zelfs wat een hype!? Eén ding wil ik alvast uit de wereld helpen en dat is: "dit is geen hype". Alles loopt precies synchroon aan het nieuwe bewustzijn en de numerologische gedachte achter het jaartal 2022. De 6 en de vele 2en. 

Lees meer »

"When things change inside you, things change around you"

Zo'n half jaar geleden viel in een paar dagen tijd steeds het woord, familieopstelling. De hele tijd kwam dit onderwerp ter sprake of kwam het op mijn beeldscherm voorbij. Tot dat ik het opvallend begon te vinden en sterk de aanwijzing kreeg "hier mag ik iets mee gaan doen". Want ik geloof dat mijn spirit team mij iets wil duidelijk maken.

Lees meer »

Happy new moon!

Ik voelde weer inspiratie opkomen om een nieuwe blog te gaan schrijven! Soms heb je even geen inspiratie, dat zijn vaak momenten dat je wat meer in je hoofd zit. Dan kun je ook prima een blog schrijven hoor, maar ik wil puur vanuit inspiratie iets kunnen delen..

Lees meer »

Adventskalender dag 9 december 2023

Begin dit jaar kwam per toeval (niks is toeval) het maken van een bijenwaskaart op mijn pad, niet wetende dat het universum mij duidelijk wilde maken dat dit onderdeel mocht gaan worden van mijn toolbox die ik kan inzetten voor jou. 

Lees meer »