Adventskalender dag 3 december 2023

Gepubliceerd op 3 december 2023 om 00:00

It's all in your name!

"Kun jij je achternaam even spellen voor mij?"

"Is het echt Lijkendijk?" 

Jarenlang vond ik het vreselijk om mijn achternaam te benoemen daarnaast werd ik er ook wel eens mee gepest. Kortom ik was er totaal niet blij mee. Totdat ik ontdekte dat er prachtige betekenissen in mijn achternaam staan! Nu ben ik er trots op dat ik deze naam mag dragen.

 

Een paar jaar geleden ontdekte ik bij mijzelf de fascinatie voor namen. Naast de fascinatie voor namen vind ik het psychologische stuk van de mens ontzettend interessant. Deze combinatie samen maakt dat ik elk mens interessant vind. In mijn (werk)leven heb ik veel verschillende mensen mogen ontmoeten waar ik vele gesprekken mee heb mogen voeren. Door deze ervaring ontdekte ik een patroon: mensen met dezelfde voornaam/achternaam bewandelen veelal een zelfde soort pad, uiteraard is iedereen uniek

en heeft iedereen een eigen zielspad om te bewandelen.  

 

Het analyseren van jouw voor en achternaam is een fijne tool om inzicht te krijgen waar jij bijvoorbeeld nu staat in jouw leven. Maar ook voor de eventuele stappen die jij kunt gaan ondernemen. Daarnaast kan het ook heel bevestigend voor jou zijn!

 

Bij de uitgebreide naam analyse neem ik de namen van jouw partner en of kind(eren) mee. Dit kan ook een handvat voor jou zijn om jouw kind nog beter te kunnen begrijpen. 

 

Datum gaat in overleg. Deze sessie vind online plaats, ik wil namelijk iedereen kennis laten maken met dit deze fijne en onbekende tool.

 

Na ontvangst van de betaling neem ik contact met jou op per mail. Hou je mail daarom goed in de gaten. Het kan wel eens voorkomen dat mijn mail in jouw spambox terecht komt. 

 

Naam analyse is te boeken tot 8 december 2023.

30 minuten - Deze sessie vind online plaats. 

60 minuten - Deze sessie vind online plaats


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.