"Opeens voelde ik dat alles kan.

Dat ik alles kan waarmaken zonder enige beperkingen."

 


Ben jij er aan toe om jouw energetische poort te openen en jou innerlijke kracht te gaan (her)ontdekken? Ben jij er nu wel klaar mee dat je jezelf steeds te kort doet? Voel je dat je wil stoppen met het please gedrag en jezelf nu echt op nummer een wil gaan zetten? 

Kortom ben jij er klaar voor om te gaan staan voor wie jij echt bent? 

 

Afgelopen jaren zijn er zoveel intuïtieve vrouwen op mijn pad gekomen waarvan ik de ontdekking deed dat zij gewoon weg niet volledig durfden te leven vanuit hun authentieke ik. Telkens kreeg ik maar de vraag, hoe doe jij dat toch? "Jij voelt, je werkt het uit en jij gaat vlammen". Laat ik vooropstellen dat ik ook genoeg tegenslagen heb gekend zowel privé als zakelijk. Ik durf risico's te nemen omdat ik volledig op mijn intuïtie durf te vertrouwen.

 

Door de jaren heen heb ik mijzelf letterlijk onder een vergrootglas gelegd en ben ik laagje voor laagje bij mijzelf gaan afpellen. Ik had nogal wat belemmerende overtuigingen en angsten in mij zitten, die niet eens van mijzelf waren. Omdat ik in verbinding ben gekomen met mijzelf en mijn spirit team, signaleer ik veel sneller boodschappen en ingevingen. Omdat innerlijke rust en balans in mijn leven zijn geïntegreerd. In verbinding zijn met mijzelf maakt dat ik beslissingen neem vanuit mijn hart.

 Persoonlijke begeleiding

Dit 1 op 1 traject is volledig intuïtief. Inmiddels ben ik de expert op het gebied van energiewerk en het lezen van mensen. Dit is ook de leidraad tijdens deze periode.

Ik ga jou niet vertellen hoe iets beter moet of kan, maar inspireer jou om vanuit een ander perspectief tot nieuwe inzichten te komen en jouw bewust te laten worden van jouw persoonlijke kracht hier op aarde. Samen duiken wij dieper in op jou, want jij staat immers centraal tijdens dit traject. 

Groei

Gedurende 12 weken ontvang jij 5 persoonlijke sessies. De sessies vinden plaats op basis van een natuurlijke flow. Afgelopen jaren ben ik gaan werken volgens het ritme van mijn lichaam en de maancyclus.

Tijdens deze sessies ga ik voelen waar de behoefte ligt bij jou. Elke sessie zal er dan ook anders uit zien. Om anders naar situaties te gaan leren kijken, om te groeien als persoon is het fijn als er iemand is die jou de spiegel voor kan houden, zonder te oordelen. 

Authenticiteit

Iedereen is uniek en jij dus ook. Jij bent als een lichtje naar de aarde gekomen maar door de jaren heen zijn er verschillende lagen om jou heen gebouwd. Tijdens dit 1 op 1 traject gaan wij hiermee aan de slag zodat jij weer dichter bij je eigen kern gaat komen. 

Het is jouw leven en het gaat om JOU. Wat maakt jou uniek? Waar liggen jouw verborgen talenten en krachten? Dit gaan wij samen ontdekken en tot uiting brengen.  


"Jij blijft jouw eigen pad bewandelen maar met mij naast jouw zijde"

 


Herken je dit?

 • Je voelt diep van binnen dat je een taak te vervullen hebt op aarde. Maar je hebt niet helder wat je missie precies is. Je doet eigenlijk maar wat. 
 • Je voelt dat je ambitieuze plannen hebt en hier vorm aan wil geven. Je wil wellicht gaan ondernemen, je onderneming staat nog in de kinderschoenen, je bent net een jaar bezig met je onderneming of wie weet ben je bereid door te willen groeien bij een werkgever.
 • Je durft nog niet volledig op je intuïtie te vertrouwen. En daarom sta je nog niet sterk genoeg in je eigen licht en kracht.
 • Je wil veel meer vanuit de natuurlijke flow gaan leven. Dit is namelijk de key to success!
 • Je voelt dat je klaar bent voor veranderingen.
 • Je hebt iemand naast je nodig die helpt helderheid en focus te creëren en jou op een andere manier naar het leven laat kijken. Je vind namelijk alles leuk, je wil teveel tegelijk doen en je hebt net even dat ene duwtje in de rug nodig.
 • Je voelt dat jij jezelf nog steeds klein houd en denkt. Dit belemmert jouw eigenwaarde, jouw zelfliefde en jouw kracht. Overvloed is er toch echt voor iedereen. 
 • Je klaar bent om meer te gaan voelen en minder te gaan denken.
 • Je nu wel klaar bent workshops en cursussen te volgen want tot nu toe heeft dit geen effect bij jou gebracht. Je wil nu gewoon voor het echte werk en gaan knallen.  


"Leven en werken volgens het ritme dat jouw ziel het fijnst vindt, kan zoveel rust brengen"

 


Wat kun je verwachten?

 • Een startup van 90 minuten. Dit kan zowel online als offline. Samen gaan we een plan van aanpak maken en helderheid creëren. 
 • In natuurlijke flow ontmoeten wij elkaar om de 2 weken. In totaal ontvang jij 5 sessies. Live met elkaar werken is ontzettend helpend en helend. Tijdens deze live sessies maak ik gebruik van verschillende tools: Reiki healing, bijenwastekening(en) maken en analyseren, ceremoniële cacao healing, gechannelde boodschappen en het analyseren van jouw voor en achternaam. 
 • Elke sessie zal er anders uit zien. Ik bekijk per sessie waar de behoefte ligt. Dit kan zowel op persoonlijk als eventueel op zakelijk vlak liggen.
 • Tijdens de gehele periode loop ik energetisch mee aan jouw zijlijn. Mocht je tussentijds inspiratie, motivatie of een vraag hebben ben ik bereikbaar voor jou. Op afstand kan ik verbinding maken met jouw energie en voelen waar er eventueel energie naar toe gestuurd mag worden.
 • Binnen dit traject krijg jij de ruimte om je te gaan verbinden met het universum en de universele levensenergie. Jij ontvangt een 1 op 1 Reiki 1 cursusdag. Dit betekent dat je na dit traject gecertificeerd Reiki 1 behandelaar bent. 
 • Het is ook mogelijk om dit traject uit te breiden naar 6 maanden. Hierbij ontvang jij zowel een Reiki 1 cursus en een Reiki 2 cursus
 • Veel support. Veel liefde en veel warmte. 

Totale investering 

 

3 maanden - €1111 

6 maanden €2222

In overleg is betalen termijnen mogelijk.


Voel jij diep van binnen een connectie?

 Ruim 12 jaar heb ik in verschillende steden in Nederland als eindverantwoordelijke teams mogen aansturen, coachen, inspireren maar bovenal ook mogen motiveren. Vaak kreeg ik teams onder mijn hoede waar de energie niet stroomde en kreeg ik de opdracht om het team weer in z'n geheel terug in een balans te brengen. Zodat een ieder zijn of haar sterkste kwaliteiten kon gebruiken en zij de beste versie van hun zelf mochten zijn. 

Door de vele uitdagingen die ik op mijn pad kreeg liep ik mijzelf enorm vaak voorbij. Ik werkte veel voor weinig en kwam dagelijks uitgeput thuis. En wat bracht mij dit uiteindelijk, juist niet veel alleen maar innerlijke onrust. Al heel lang had ik het gevoel dat ik als ondernemer aan de slag wilde gaan. Alleen had ik geen idee hoe ik dit tot stand moest gaan brengen of wat ik überhaupt wilde gaan doen. Door mijzelf compleet onder de loep te leggen kwam ik tot de ontdekking waar mijn kracht ligt en wat mijn missie op aarde is.

Naast coaching, het geven van Reiki behandelingen/cursussen, organiseer ik ook vrouwencirkels op mijn vaste werklocatie in Delft en op aanvraag in Nederland of België daarnaast ben ik ook werkzaam als stagebegeleider voor MBO Fashion studenten op het ROC Mondriaan in Den haag. 


Officieel erkend alternatief therapeut

Ik ben lid van van de beroepsvereniging Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT), die kwaliteitsgarantie biedt voor alternatieve therapeuten. 

Als CAT collectief therapeut val ik onder wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Gat is een rijks erkende en volledig onafhankelijke wkkgz geschillencommissie. 

 

Het CAT is een vernieuwende en jonge beroepsorganisatie met een bestuur met 37 jaar ervaring in de alternatieve branche. Het CAT biedt kwaliteitsgarantie voor alternatieve genezers. CAT leden voldoen volledig aan de WKKGZ. 

CAT leden krijgen een jaarlicentie Erkend Alternatief therapeut van het CAT na screening op competentie en beroepsmatigheid. 

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl