Ervaringen

Enkele reacties van dames die aanwezig waren bij een vrouwencirkel

 "Wat een maand... wat zeg ik wat een tijd.. In eerste instantie dacht ik deze maand. Ja.. het zal wel indruk maken maar niet zo erg op mij. Wauw daar heb ik mij even in vergist. Toen deze maand werd afgesloten en we met z'n allen aan 1 december begonnen. Voelde ik mij erg dankbaar en erg relaxed. Alles wat ik afgelopen half jaar heb gemist. En het allerbelangrijkste is mij duidelijk.. ( wat jij mij al vaker hebt verteld natuurlijk).

Ik ben wie ik ben en ben goed genoeg. Ik mag me eigen mening hebben en mijn gevoel laten spreken & mijn gevoel volgen. Ik kan je niet vaak genoeg zeggen. Ik ben je eeuwig dankbaar.'

- Esmay

Cursist Amanda's Boost Month


"Amanda is alweer een tijd geleden op mijn pad gekomen en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik heb de orakelkaarten workshop bij haar gevolgd. Dit was een online 1 op 1 workshop. Amanda begeleid je rustig door de workshop heen en vertelt je alles wat je moet weten. Een echte 101 voor orakelkaarten. Amanda leert je echt goed naar de kaarten te kijken en naar je eigen intuitie te luisteren. Wat zie jij en wat voel je erbij? Allemaal terwijl ze tijd voor je neemt en open staat voor al je vragen. Amanda kan jou heel goed aanvoelen en weet dan ook hoe zij het beste het proces kan aanpakken om jou wat te leren. Ik zou een workshop bij Amanda zeker aanraden! 

- Amber 

Cursist orakelkaarten workshop


Het leuke aan het volgen is dat het altijd gaat over het hier en nu. Het delen van nieuwtjes, leuke tips en interactie met haar volgers! Dankzij Amanda ben ik begonnen met orakelkaarten, het zijn de handvaten die je net een extra boost kunnen geven in het dagelijkse leven. Amanda heeft tijdens de workshop heel duidelijk alle ins en outs ervan uitgelegd! Ook is het erg leuk als Amanda live komt in een besloten instagram groep waarvan allerlei onderwerpen zoals de orakelkaarten aan te pas komen en je in de gelegenheid bent om vragen te stellen. 

- Yasemin 

Cursist orakelkaarten workshop 


" Amanda is eerlijk en oprecht. Je kunt goed je verhaal kwijt zonder oordelen en met een positieve blik vooruit! Amanda laat mij zien wat ik waard ben, laat me zien hoe ik vooruit kan en het negatieve achter me te laten. "

- Daphne 

Coachee


"Amanda luistert naar je, praat rustig en neemt de tijd. Ze geeft je een andere kijk op het leven en dringt niks op, ze laat je alleen zien dat het anders kan. Ik krijg vlindersprongetjes in m'n buik van haar positieve vibe. Ik ben heel erg blij dat ze in mijn leven is komen wandelen. "

- Whitney

Cursist Amanda's Boost Month


" Met een warme en open houding wist Amanda precies de vinger op de zere plek te leggen. Ze creëert een veilige en prettige sfeer waarin je alles op tafel kunt leggen. Zeer prettige samenwerking en zeker aan te raden. Mijn ervaring met Amanda is 100% positief.'

- Vicktorya

Coachee


"Deze workshop zag ik voorbij komen en dacht dit is echt iets voor mij. 

Graag wil ik me verder ontwikkelen maar ik wist niet waar te beginnen. 

Je cadeautje met de citrien & palo santo was al heerlijk. Zoals de steen al omschrijft, helpt bij angsten en zorgt dat je de drempel overgaat. Bedankt hiervoor.

In de video's leg je het ontzettend duidelijk uit en ben je down to earth. En wat fijn dat je je kennis met ons wilt delen. 

Je bent een krachtige vrouw, met een heldere energie. Blijf hier vooral mee doorgaan. Hopelijk bereik je veel mensen en vinden ze hun eigen pad."

- Anandi 

Cursist orakelkaarten workshop


"Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Amanda. Er was een fijne sfeer en Amanda legde alles over het kaartendeck uit. 

Je voelde de energie en ik zat even heerlijk in een bubbel. 

Op de dag van de workshop ontving ik ook nog eens een lieve verrassing. 

Sinds de workshop probeer ik elke dag een kaartje te trekken en dit voelt goed. 

Thanks Amanda."

- Miranda

Cursist orakelkaarten workshop


" Een maand geleden de workshop "orakelkaarten" gevolgd. 

Hoewel ik in eerste instantie dacht dat dit niet voor mij was weggelegd denk ik daar nu totaal anders over.

Amanda kan je zoveel informatie hierover geven, ondersteund je in dit proces en heeft veel kennis. 

Voor mij is deze cursus echt een verrijking geweest. 

Ik ben je nog steeds erg dankbaar voor het helpen bij het zetten van deze eerste spirituele stap."

 

- Iris 

Cursist orakelkaarten workshop