Amanda Lijkendijk


Dochter, zus, tante, spiritueel ondernemer, manifesting generator 3/5 en levenpadsnummer 7.

Down to earth, doelgericht, empathisch, genezer, heldervoelend, helderwetend, vastberaden en wilskrachtig. 

 


"Ik ben toch niet gek!?" 

Al van kleins af aan heb ik mij anders, maar ook onbegrepen gevoeld.  Je weet wel, dan ben je aan de klets met iemand over een bepaald onderwerp, maar je voelt aan je water dat dit verhaal niet klopt en dit niet de waarheid is. Mijn zintuigen waren gewoon al sterker ontwikkelt dan van vele anderen in mijn omgeving. Omdat ik geen gelijkgestemden om mij heen had ben ik mijn intuïtieve krachten gaan wegstoppen en ben ik als het ware heel lang achter een masker gaan leven.  

 

"Hoogsensitiviteit als kracht"

Dat dus, jarenlang worstelde ik hiermee. Klopte mijn onderbuikgevoel, mijn intuïtie nu wel of niet!? Door de verdieping met mijzelf aan te gaan en intensief in mijzelf te hebben geïnvesteerd, ben ik erachter gekomen dat het mijn hoogsensitiviteit is die ervoor zorgde dat ik wel eens uit balans raakte. Ik nam teveel energie over en gaf teveel energie weg. Soms werkte ik een paar uur per dag en zat ik helemaal uitgeblust op de bank terwijl mijn vriendinnen nog tot in de late uurtjes door konden.  

"Paranormale gaven"

Al vrij jong was ik al onbewust aan het communiceren met mijn gidsen, engelen en het universum. Ik vond het fijn om met ze te kletsen en daardoor voelde ik mij nooit alleen. Orakelkaarten, edelstenen en alle "onbekende" middelen kwamen op mijn pad. Zo ontdekte ik dat orakelkaarten mijn "vrienden" waren en ik hiermee kon communiceren met mijn intuïtie. En dat wat ik voelde en dacht helemaal klopte. Inmiddels heeft deze tool een plekje gekregen in mijn dagelijkse vaste routine.

 

 


- Everything is possible for the one who believes -

 


"Het was geen gemakkelijk pad"

Ruim 12 jaar heb ik in verschillende steden in Nederland als eindverantwoordelijke teams mogen aansturen, coachen, inspireren maar bovenal ook mogen motiveren. Vaak kreeg ik teams onder mijn hoede waar de energie niet stroomde en kreeg ik de opdracht om het team weer in z'n geheel terug in een balans. Zodat een ieder zijn of haar sterkste kwaliteiten kon gebruiken en zij de beste versie van hun zelf mochten zijn. 

"Weet wat je waard bent"

Door de vele uitdagingen die ik op mijn pad kreeg liep ik mijzelf enorm vaak voorbij. Ik werkte veel voor weinig en kwam dagelijks uitgeput thuis. En wat bracht mij dit uiteindelijk, juist niet veel alleen maar innerlijke onrust. Al heel lang had ik het gevoel dat ik als ondernemer aan de slag wilde gaan. Alleen had ik geen idee hoe ik dit tot stand moest gaan brengen of wat ik überhaupt wilde gaan doen.

"Energie is alles"

In de loop der jaren heb ik met enorm veel mooie en diverse zielen mogen werken. Tijdens deze ervaring voelde ik hoe prachtig het is hoe je de verbinding met elkaar aangaat zonder elkaar goed te kennen. Mensen komen immers nooit zomaar op je pad. Wij zijn elkaar leermeesters maar ook elkaars spiegels.

"Wees gewoon jezelf" 

Vaak krijg ik te horen: "Amanda jij durft zo voluit te leven en te vertrouwen op je intuïtie. En je durft ook nog eens echt je dromen waar te maken." Klopt, maar velen durven dit niet omdat je dan vaak als anders of raar gezien wordt. Maar ik kan je alleen maar zeggen, GA HET GEWOON DOEN! Wees de authentieke jij. En ga doen waar JIJ gelukkig van wordt!!

 

 


"  If you can dream it, you can do it - Walt Disney "


"Je wordt altijd geholpen"

Uit verschillende hoeken kreeg ik al veel signalen dat ik iets met mijn krachten moest gaan doen: het lezen van mensen, naar mijn intuïtie luisteren en goede gesprekken voeren. Want wat ik in de afgelopen 12 jaar had ontdekt was dat ik mensen altijd in beweging kreeg. Vol gas gaan voor je eigen waarheid en droom. 

 

"Dromen zijn er om ze te verwezenlijken"

In 2020 kreeg ik een bericht door d.m.v. automatisch schrift via mijn overleden opa. Hij vertelde mij dat ik mocht gaan starten met mijn onderneming Amanda Lijkendijk. Ik kreeg overduidelijk door dat ik iets met de datum 10-10-2020 mocht gaan doen. Alle puzzeltjes vielen in elkaar en eindelijk kon ik mijn passie & mijn krachten in een gaan bundelen. Mijn licht laten schijnen aan diegene die het nodig hebben.

 

 


"Ga opgewekt door het leven,

want het duurt maar even" 

Sini Bessembinders - Lohr ( oma van Amanda) 


Mijn intuïtieve manier van werken

 

Ik, Amanda Lijkendijk manifesterende generator 3/5 die als profiel single definition heeft en compleet leeft en werkt vanuit haar sacrale chakra systeem. Wat betekent ik observeer jou, stel vragen en prik door de laagjes heen. Mijn intuïtie is mijn leidraad die doet het werk, ik coach vanuit mijn intuïtieve gaven. Jij als intuïtieve en ondernemende ziel, bent uniek en ik weet als geen ander dat individualiteit en authenticiteit noodzakelijk is als jij je eigen pad wil bewandelen.

 

Met mij naast jouw zijde begeleid ik jou terug in verbinding met jezelf, door de verschillende opgebouwde laagjes heen. Samen gaan wij het transformatie proces aan, want niet alleen jij gaat een proces aan ook ik ga mee in jouw persoonlijke transformatie proces. Ik loop letterlijk mee aan jouw zijde om jouw stapje voor stapje weer terug te laten keren naar de persoon wie jij echt bent. 

 

Herken jij veel van jezelf in mij terug? Ben je toe aan veranderingen? Of stroomt er iets niet in jouw leven, waardoor je steeds weer terugvalt in oude patronen? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. Ik bied een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Tijdens dit gesprek voelen wij samen als wij een match zijn. 

 Wat leuke weetjes over mij

  • Ik ben geboren op 30 april 1989, wat betekent dat mijn dierenriemteken in stier staat, mijn maanteken in vissen en leeuw mijn ascendant is. 
  • Oorspronkelijk kom ik uit de kop van Overijssel, maar tegenwoordig woon ik alweer heel wat jaren in Den Haag de mooie stad achter de duinen!
  • Ik ben dol op cappuccino's en dan het liefst met havermelk.
  • Ik ben 13 keer in mijn leven verhuist, zo heb ik o.a. in Amen, Zwolle, Groningen en Amsterdam gewoond. 
  • Tot mijn 26e had ik nog nooit een boek gelezen en inmiddels heb ik al een aardige verzameling in mijn kast staan, van persoonlijke ontwikkeling tot aan spiritualiteit.
  • Ik heb als één van de weinige onlangs een netflix account genomen en zo af en toe kijk ik een serie of film. Tv kijk ik niet, voor mij is hoog vibrerende energie intens belangrijk. 
  • Persoonlijk vind ik het heerlijk om op de nodige momenten tijd alleen door te brengen. Vroeger was dat andersom...  
  • Mijn spirituele sign is een vlinder, vandaar dat die verwerkt is in mijn logo. Daarnaast staat de vlinder voor transformatie. Ik gun jouw ook een mooie persoonlijke transformatiereis toe. 
  • Ik trek heel graag mijn eigen pad. Waardoor ik soms over kom als een bijzondere en eigenzinnige vrouw.
  • Verder hou ik enorm van reizen, bloemen, zee en de natuur. Zo af en toe kun je mij ook heel blij maken met een dagje shoppen! 


Je kunt mij volgen op de volgende sociale media kanalen