"Terug naar de kern"

 


Mijn reiki pad 

 

Een paar jaar geleden vroeg mijn tante aan mij: "Amanda, waarom ga je niet een Reiki cursus volgen?"

Ik keek haar vreemd aan en gaf als antwoord: " ik heb hier nog nooit van gehoord en ik zou niet eens weten wat dit is". 

Daar dacht het universum anders over, immers kwam deze vraag niet zomaar op mijn pad, want je wordt altijd voorbereid op wat komen gaat. 

Ruim anderhalf jaar geleden kreeg ik geheel onverwachts een Reiki 1 cursus cadeau. Dit voelde letterlijk als een geschenk uit de hemel! Dagelijks werd ik omringd met de energie van Reiki. Wauw wat een bijzondere ervaring was dit, ik vergeet deze tijd dan ook niet snel meer. Tijdens mijn Reiki 1 inwijding voelde ik letterlijk mijn energiekanaal weer open gaan. WAUW wat bijzonder. Ik kwam weer meer in verbinding met mijzelf en mijn intuïtie werd alleen maar sterker. 

Ik was zo razend enthousiast over de werking van de Reiki energie dat ik al vrij snel door ging voor mijn Reiki 2 cursus, ook dit was een cadeau voor mijzelf! Want ook deze cursus ontving ik als een geschenk voor mijn inzet destijds. 

Het werd voor mij steeds duidelijker dat Reiki echt bij mijn zielspad hoort en ik dit mag gaan doorgeven aan diegene die er voor open staan en het ook willen gaan ontvangen. Inmiddels ben ik ingewijd tot op de hoogste graad in de Reiki wereld, Reiki Master & Teacher. 

Ik kan wel stellen dat in een jaar tijd mijn leven positief is veranderd.

Door de helende Reiki energie ben ik letterlijk naar binnen gekeerd. Leven in het nu, voelen, vertragen en dan pas een beslissing nemen, want dat is wat Reiki met je gaat doen. Voelen wat jouw intuïtie je ingeeft en vanuit je intuïtie gaan handelen in plaats van uit je hoofd. 

 

Uiteindelijk ben ik weer terug.

Terug naar de kern.

Leven vanuit mijn Zijn en mijn ware authentieke ik. 

 "Reiki brings back the light that

was always inside us"


Wat is Reiki?

Reiki is Japans voor "universele levensenergie" en een methode die natuurlijke genezing stimuleert.

Het woord "Reiki' bestaat uit twee onderdelen: 

Rei - de universele kant van energie 

Ki - de levensenergie die aanwezig is in alles wat leeft

Geschiedenis

Dr. Mikao Usui werd op 15 augustus 1865 in Japan geboren en ontwikkelde tijdens zijn leven de Usui Reiki-methode van handoplegging. Reiki is een oude, handopleggende geneeswijze, die halverwege de 19e eeuw in Japan nieuw leven werd ingeblazen door dr. Mikao Usui. De traditionele reiki werd in het begin van de 20e eeuw ontwikkeld en beoefend door dr. Mikao Usui in Japan.

Om genezing en welzijn te bevorderen en stress te verlichten wordt in de reikipraktijk energie doorgegeven aan de ontvanger met de handen op of bij het lichaam. 


Reiki gaat balans brengen op meerdere holistische lagen in jouw leven.

Fysiek

Emotioneel

Spiritueel

Mentaal

Energetisch


Waarom Reiki jouw leven gaat verrijken:

 

Reiki ontspanning en innerlijke rust bevordert.

Helpt bij het verminderen van stress en angst.

Door de verlichting van Reiki jij een betere nachtrust gaat ervaren.

Reiki pijn verlichtend is.

Jij meer focus gaat krijgen en bewuster gaat leven. 

Reiki bevordert jouw spirituele groei en zelfgenezingsproces.

Reiki helpt jou bij het doorbreken van oude patronen. 

Door Reiki ga jij meer zelfliefde ervaren. 

Jij door Reiki meer vertrouwen gaat krijgen in jouw intuïtie. 


"We are all energy from the same source"


Wat gaat Reiki 1 jouw brengen?

 

Reiki kent verschillende graden namelijk

1,2,3a en 3b.

Jij gaat starten met de eerste Reiki graad,

Reiki 1. 

 

Tijdens de Reiki 1 cursus leer je Reiki in te zetten op het fysieke niveau. Dit betekent dat je lichamelijke klachten kunt gaan behandelen, denk aan hoofdpijn, buikpijn. Je kunt deze klachten gaan behandelen door middel van handopleggingen, hierbij ga ik jou begeleiden gedurende de cursusdag en laat ik je er kennis mee maken in de vorm van oefeningen. Maar om deze handopleggingen z'n werk te kunnen laten doen zul je ingewijd moeten worden. Deze inwijding word door mij als Reiki Master & Teacher uitgevoerd. Ik ga jouw energiekanaal weer open zetten zodat de Reiki energie door jouw heen kan gaan stromen. Een Reiki inwijding wordt altijd als iets magisch ervaren! Elk persoon ervaart dit anders. Tijdens je Reiki 1 inwijding wordt je door mij ingewijd met Reiki symbolen. Na jouw inwijding kan de energie weer vrij gaan stromen. 

Reiki 1 is de start naar meer verdieping op jouw spirituele pad maar is ook van jouw persoonlijke bewustwordings en helingsproces. 

 

Wanneer je bent ingewijd

voor Reiki 1 dan:

 

Kun jij lichamelijke klachten gaan behandelen

Gaat de levensenergie meer in jou stromen, hierdoor ga je meer rust, zelfliefde en ontspanning ervaren

Ga je veel meer geaard door het leven en kun jij jezelf makkelijker gaan afsluiten van alle negatieve invloeden van buitenaf.

Ga je merken dat jij steeds meer gaat voelen en ga jij steeds meer vertrouwen op jouw intuïtie!

 

21 dagen zelfbehandeling

 

Om Reiki te introduceren in jouw leven ga je na de cursusdag 21 dagen zelf verbinding maken met de Reiki energie. 21 dagen ga jij jezelf op nummer één zetten en meer zelfliefde introduceren in jouw leven! 

 


"Reiki is love

Love is wholeness 

Wholeness is balance

Balance is well being

Well being is freedom from the disease"

- Dr Mikao Usui (1864-1926) 

 Hoe ziet een Reiki 1 cursus dag eruit?

 

Vanaf 09.30 uur ben je van harte welkom bij de Reiki 1 cursusdag. Om 10:00 uur zullen wij de cursusdag samen van start gaan. 

Deze dag staat in het teken van jou. Terug naar de kern. Voelen wat erin jou omgaat. En voelen wat jou lichaam jouw wil vertellen. Dit is ook de reden waarom ik met kleine groepjes werk. Ik geloof in de kracht van verbinden met elkaar, niemand komt immers zomaar op je pad. 

Tijdens de cursusdag ga ik jou kennis laten maken met de Reiki energie maar ook met het theoretische gedeelte hiervan, daarnaast ga je ook aan de slag met de Reiki energie en tot slot ga jij jezelf behandelen. En ik kan je vertellen, dit is echt magisch! Jij gaat als een verlichter mens naar huis!

 

Wat zit er bij een Reiki 1 cursus inbegrepen?

 

Als je een Reiki 1 cursus dag bij mij komt volgen krijg je een geheel verzorgde dag. 

Dit betekent voldoende water/thee/sapjes, kleine bites/fruit en een verzorgde lunch.

Een Reiki 1 cursusboekje en een officieel Reiki 1 certificaat

Jij hoeft nergens voor te zorgen alleen maar voor goede positieve energie!

Na 21 dagen zal ik persoonlijk contact met jou opnemen hoe het met je gaat en hoe je dit proces hebt ervaren. 

Prijs €250

Wil jij liever de Reiki 1 cursus 1-op-1 bij mij komen volgen? Dan zal jouw investering €300 p.p. zijn.  

 

Liever uitbreiden in een 1-op-1 traject?

Mijn cursisten ervaren de Reiki reis echt als een innerlijke transformatie reis. Doordat de levensenergie weer (meer) stroomt door het lichaam worden er niet geheelde stukjes blootgelegd, niet erg dit hoort bij het groeiproces. Maar niet geheelde stukjes vragen om gezien en gehoord te worden. Dit alles ervaar jij na je Reiki 1 cursusdag, er gaat een vernieuwde wereld voor je open. Om dit proces zo fijn mogelijk te doorlopen kun jij er ook voor kiezen om een 3 maanden 1-op-1 traject met mij aan te gaan, zo blijf ik aan jouw zijlijn met alle tools die ik in mijn huis heb. Je zult merken dat dit jouw nog krachtiger en zelfverzekerder gaat maken. Tot slot kun je dit traject nog gaan verlengen naar 6 maanden dit is dan inclusief een Reiki 2 cursus en nazorg.  

 

 
Ervaringen Reiki 1 cursisten

 


Officieel erkend alternatief therapeut

Ik ben lid van van de beroepsvereniging Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT), die kwaliteitsgarantie biedt voor alternatieve therapeuten. 

Als CAT collectief therapeut val ik onder wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Gat is een rijks erkende en volledig onafhankelijke wkkgz geschillencommissie. 

 

Het CAT is een vernieuwende en jonge beroepsorganisatie met een bestuur met 37 jaar ervaring in de alternatieve branche. Het CAT biedt kwaliteitsgarantie voor alternatieve genezers. CAT leden voldoen volledig aan de WKKGZ. 

CAT leden krijgen een jaarlicentie Erkend Alternatief therapeut van het CAT na screening op competentie en beroepsmatigheid. 

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl