"Reiki is a tool

for transformation and selfdiscovery"


Mijn reiki pad 

 

Een paar jaar geleden vroeg mijn tante aan mij: "Amanda, waarom ga je niet een Reiki cursus volgen?"

Ik keek haar vreemd aan en gaf als antwoord: " ik heb hier nog nooit van gehoord en ik zou niet eens weten wat dit is". 

Daar dacht het universum anders over, immers kwam deze vraag niet zomaar op mijn pad, want je wordt altijd voorbereid op wat komen gaat. 

Ruim anderhalf jaar geleden kreeg ik geheel onverwachts een Reiki 1 cursus cadeau. Dit voelde letterlijk als een geschenk uit de hemel! Dagelijks werd ik omringd met de energie van Reiki. Wauw wat een bijzondere ervaring was dit, ik vergeet deze tijd dan ook niet snel meer. Tijdens mijn Reiki 1 inwijding voelde ik letterlijk mijn energiekanaal weer open gaan. WAUW wat bijzonder. Ik kwam weer meer in verbinding met mijzelf en mijn intuïtie werd alleen maar sterker. 

Ik was zo razend enthousiast over de werking van de Reiki energie dat ik al vrij snel door ging voor mijn Reiki 2 cursus, ook dit was een cadeau voor mijzelf! Want ook deze cursus ontving ik als een geschenk voor mijn inzet destijds. 

Het werd voor mij steeds duidelijker dat Reiki echt bij mijn zielspad hoort en ik dit mag gaan doorgeven aan diegene die er voor open staan en het ook willen gaan ontvangen. Inmiddels ben ik ingewijd tot op de hoogste graad in de Reiki wereld, Reiki Master & Teacher. 

Ik kan wel stellen dat in een jaar tijd mijn leven positief is veranderd.

Door de helende Reiki energie ben ik letterlijk naar binnen gekeerd. Leven in het nu, voelen, vertragen en dan pas een beslissing nemen, want dat is wat Reiki met je gaat doen. Voelen wat jouw intuïtie je ingeeft en vanuit je intuïtie gaan handelen in plaats van uit je hoofd. 

 

Uiteindelijk ben ik weer terug.

Terug naar de kern.

Leven vanuit mijn Zijn en mijn ware authentieke ik. "Reiki is the art

of inviting happiness into your life" 

 


Wat is Reiki?

Reiki is Japans voor "universele levensenergie" en een methode die natuurlijke genezing stimuleert.

Het woord "Reiki' bestaat uit twee onderdelen: 

Rei - de universele kant van energie 

Ki - de levensenergie die aanwezig is in alles wat leeft


Geschiedenis

Dr. Mikao Usui werd op 15 augustus 1865 in Japan geboren en ontwikkelde tijdens zijn leven de Usui Reiki-methode van handoplegging. Reiki is een oude, handopleggende geneeswijze, die halverwege de 19e eeuw in Japan nieuw leven werd ingeblazen door dr. Mikao Usui. De traditionele reiki werd in het begin van de 20e eeuw ontwikkeld en beoefend door dr. Mikao Usui in Japan.

Om genezing en welzijn te bevorderen en stress te verlichten wordt in de reikipraktijk energie doorgegeven aan de ontvanger met de handen op of bij het lichaam. 


Reiki gaat balans brengen op meerdere holistische lagen in jouw leven.

Fysiek

Emotioneel

Spiritueel

Mentaal

Energetisch


Wist je dat?

 

Jij alleen kan starten met een Reiki 2 als jij je Reiki 1 certificaat hebt behaald. Reiki 2 ervoor gaat zorgen dat jij op de diepere lagen geheeld gaat worden, denk hierbij aan oude wonden en patronen die doorbroken gaan worden. Na verloop van tijd ga jij inzien dat jij steeds meer gaat transformeren naar de persoon wie jij echt bent, jouw authentieke ik.

 

Met Reiki 2 leer jij werken met de Reiki symbolen. Deze symbolen geven jou de gelegenheid om de diepte in te gaan bij jezelf maar ook bij je cliënt, daarnaast bieden de symbolen ook de gelegenheid om een behandeling op afstand te kunnen gaan geven.   


"Change your energy

change your life"


Wat gaat Reiki 2 jouw brengen?

 

Tijdens de Reiki 2 cursus leer je Reiki in te zetten op het fysieke, emotionele en mentale niveau. Dit betekent dat jij tot nu toe lichamelijke klachten kunt behandelen, denk aan hoofdpijn en buikpijn. Alleen nu is het tijd om nog verder de diepte in te gaan. Om de diepte te kunnen ervaren en aanraken zal jij opnieuw worden ingewijd, deze inwijding word door mij als Reiki Master & Teacher uitgevoerd. Ik ga jouw energiekanaal nog verder openen zodat de Reiki energie nog dieper door jouw heen kan gaan stromen. Een Reiki inwijding wordt altijd als iets magisch ervaren! Elk persoon ervaart dit anders. Nadat jij bent ingewijd met de energie van Reiki 2 mag jij gaan werken met de Reiki symbolen. Deze symbolen gaan wij uitvoerig bespreken en mee werken tijdens de dag, zowel fysiek als op afstand.

Reiki 2 is de start naar een nog verdere verdieping op jouw spirituele pad maar is ook van jouw persoonlijke bewustwordings en helingsproces. 

Wanneer je bent ingewijd

voor Reiki 2 dan:

Kun jij lichamelijke, emotionele en mentale klachten gaan behandelen

Gaat de levensenergie nog meer in jou stromen, hierdoor ga jij nog meer rust, zelfliefde en ontspanning ervaren.

Ga je veel meer geaard door het leven en kun jij jezelf nog gemakkelijker gaan afsluiten van alle negatieve invloeden van buitenaf.

Ga je merken dat jij steeds meer gaat voelen en ga jij steeds meer vertrouwen op jouw intuïtie!

 

21 dagen zelfbehandeling

 

Om Reiki meer eigen te maken in jouw leven ga je na de cursusdag 21 dagen zelf de diepere verbinding maken met de Reiki energie. 21 dagen ga jij jezelf opnieuw op nummer één zetten. Jij gaat een nog diepere connectie met jezelf aan hierdoor ga je ervaren dat zelfliefde een heel belangrijk onderdeel in jouw leven zal gaan worden. Omdat jij niet meer de persoon zult zijn die jij voorheen was. 

 


"Healing is an art. It takes time. It takes practice. It takes love."Hoe ziet een Reiki 2 cursus dag eruit?

 

Vanaf 09.30 uur ben je van harte welkom bij de Reiki 2 cursusdag. Om 10:00 uur zullen wij de cursusdag samen van start gaan. 

Deze dag staat in het teken van jou. Terug naar de kern. Voelen wat erin jou omgaat. En voelen wat jou lichaam jouw wil vertellen. Dit is ook de reden waarom ik met kleine groepjes werk. Ik geloof in de kracht van verbinden met elkaar, niemand komt immers zomaar op je pad. 

Tijdens de cursusdag ga ik jou kennis laten maken met de Reiki energie maar ook met het theoretische gedeelte hiervan, daarnaast ga je ook aan de slag met de Reiki symbolen en tot slot ga jij jezelf behandelen. En ik kan je vertellen, dit is echt magisch! Jij gaat als een verlichter mens naar huis!

Wat zit er bij een Reiki 2 cursus inbegrepen?

 

Als je een Reiki 2 cursus dag bij mij komt volgen krijg je een geheel verzorgde dag. 

Dit betekent voldoende water/thee/sapjes, kleine bites/fruit en een verzorgde lunch.

Een Reiki 2 cursusboekje en een officieel Reiki 2 certificaat

Jij hoeft nergens voor te zorgen alleen maar voor goede positieve energie!

Na 21 dagen zal ik persoonlijk contact met jou opnemen hoe het met je gaat en hoe je dit proces hebt ervaren. 

Prijs €300

Wil jij liever de Reiki 2 cursus 1-op-1 bij mij komen volgen? Dan zal jouw investering €350 zijn.  Klik hieronder voor de Reiki 2 agenda.


Officieel erkend alternatief therapeut

Ik ben lid van van de beroepsvereniging Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT), die kwaliteitsgarantie biedt voor alternatieve therapeuten. 

Als CAT collectief therapeut val ik onder wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Gat is een rijks erkende en volledig onafhankelijke wkkgz geschillencommissie. 

 

Het CAT is een vernieuwende en jonge beroepsorganisatie met een bestuur met 37 jaar ervaring in de alternatieve branche. Het CAT biedt kwaliteitsgarantie voor alternatieve genezers. CAT leden voldoen volledig aan de WKKGZ. 

CAT leden krijgen een jaarlicentie Erkend Alternatief therapeut van het CAT na screening op competentie en beroepsmatigheid. 

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl