Adventskalender dag 9 december 2023

Gepubliceerd op 9 december 2023 om 00:00

De route van licht

Begin dit jaar kwam per toeval (niks is toeval) het maken van een bijenwaskaart op mijn pad, niet wetende dat het universum mij duidelijk wilde maken dat dit onderdeel mocht gaan worden van mijn toolbox die ik kan inzetten voor jou. 

Tijdens het maken van een bijenwaskaart werd ik zo mega enthousiast en voelde ik in heel mijn lichaam dat heel de wereld kennis moet maken met dit product! Wauw!

Waarom?

Deze kaart is magische krachtkaart. Er staat veel in zowel in de kleuren als in de vormen/figuren die uit het niets ontstaan. 

Hoe gaat dit in z'n werk? 

Tijdens het maken van een persoonlijke boodschap kaart voor jou zet ik mijn gaven heldervoelend/helderwetend in. Ik maak als het ware contact met jouw energie. Doordat ik in verbinding kom met jou voel ik welke 5 kleuren ik voor jou mag gaan gebruiken voor het maken van een persoonlijke kaart. Hieruit ontstaan ook mooie boodschappen die ik aan jou mag doorgeven, dit noteer ik in de kaart. En bundel ik dit in een mooi pakketje.

Dit alles verstuur ik per brievenbus post naar jou!  

De route van licht kun je tot 24 december 2023 bestellen voor €17,71


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.