Wat is een verbindingscirkel?

 

Een verbindingscirkel is een liefdevolle en laagdrempelige groepscirkel waarin intuïtieve, spirituele en ondernemende mensen zich op een veilige manier met elkaar kunnen gaan verbinden. 

Het fijne aan een gesloten verbindingscirkel is dat er in een mum van tijd veiligheid en vertrouwen ontstaat waardoor je durft te gaan praten, delen en je kwetsbaarheid durft te laten zien.

Elk mens, elke ziel heeft een verhaal. Maar door de kracht van verbinden in een groep ga je ervaren en bewust worden dat jij niet alleen bent en iedereen gelijk is aan elkaar. 

Het doel van mijn verbindingscirkel is om weer meer in verbinding te komen met jezelf en jij daardoor weer meer in je eigen kracht gaat staan. En juist door het verbinden met jezelf en gelijkgestemden ga je herkenning en waardering voelen voor jou als persoon maar ook met elkaar. Tijdens een verbindingscirkel ontmoet jij altijd de juiste mensen waar jij een stukje van jezelf in gaat herkennen. Energie trekt immers gelijke energie aan."Samen verbinden is zoveel leuker"

 

Ruim 12 jaar heb ik, Amanda Lijkendijk, als manager en eindverantwoordelijke teams mogen aansturen, coachen, inspireren en motiveren. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat voor groepen staan en met groepen werken mijn passie ligt dit is ook een van de redenen waarom het organiseren van verbindingscirkel op mijn pad is gekomen. 

Door mijn ervaringen, mensenkennis en intuïtieve gaven geniet ik ervan om een verbindingscirkel te mogen begeleiden. 

 

Hoogsensitiviteit en groepen

 

Als (extreem) hooggevoelige vrouw weet ik dat de drempel vrij hoog ligt om je te gaan aanmelden voor groepsactiviteiten. Daarom heb ik er bewust voor gekozen om in kleine groepen met een maximum van 10 personen te gaan werken. Uiteindelijk zorgt een kleine groep voor meer warmte, sterkere verbinding en durf je sneller jezelf te zijn. Want uiteindelijk gaat het erom dat jij je eigen unieke plek durft in te nemen tijdens een verbindingscirkel om het maximale voor jezelf eruit te kunnen halen.

 Voel jij dat je dit een keer wil gaan ervaren in je leven?

Informatie verbindingscirkels

 

Locatie: Den Haag

Tijd: inloop vanaf 13:30u.

Starten om 13:45u en eindigen ongeveer rond 16:00u.  

Investering: €44,44 p.p. inclusief versnaperingen/drankjes. 

Materialen zijn aanwezig op de locatie.

Groepsgrootte: maximaal 4 personen 

Thema: elke cirkel heeft een ander thema

 

 Agenda

&

Aanmelden verbindingscirkel

 

Zaterdag 9 maart 2024 van 13:30u tot 16:00u

maximaal 4 personen

Bewustzijn

Cacao ceremonie

Meditatie

Stilte tijd/cirkel

Locatie: 

Den Haag


Ervaringen