Adventskalender dag 11 december 2023

Gepubliceerd op 11 december 2023 om 00:00

Accept what is, let go of what was, and have faith in what will be.

Als jij mij al een tijdje volgt weet jij dat ik geloof in de kracht van verbinding. Verbinden met jezelf en je onderbewustzijn maar ook met gelijkgestemden.

Door je te gaan verbinden met gelijkgestemden ga je op een andere staat van frequentie vibreren waardoor er inspiratie en motivatie ontstaat. Je komt als het ware in een bepaalde bubbel terecht. Zelf ga ik hier echt van aan en kijk ik ook altijd enorm uit om!! 

Dit is de reden waarom ik deze workshop organiseer. Jouw in beweging te laten brengen en vol gas voor jouw dromen gaan. Want als ik het kan, kan jij dit ook! 

 

Wat ga jij doen tijdens deze workshop? 

We gaan rustig van start met een kopje cacao en een meditatie aansluitend krijg jij de gelegenheid om een persoonlijke boodschap te ontvangen. Tijdens deze middag ga jij je eigen bijenwas krachtkaart maken en jouw eigen visionboard. Want dromen zijn er om te realiseren. Tijdens deze middag zal ik je meenemen in het proces van manifesteren, uitzenden en ontvangen. 

 

Wat is de investering? 

Maar €35,35 omdat de decembermaand al duur genoeg is!  

Voor wie is deze workshop? Voor jou als jij diep van binnen voelt ja dit ga ik doen want 2024 gaat echt mijn jaar worden!

 

Voel jij: Jaaaa, dat wil ik doen! Meld je dan gelijk aan omdat ik maar ruimte heb voor 4 personen.

Tot 5 januari 2024!

13:30u - 16:30u Den Haag  - max 4 personen

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.