Alles komt wanneer je er klaar voor bent πŸ§ΏπŸ¦‹

Gepubliceerd op 8 maart 2022 om 08:18

Zo.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste blog geschreven heb. Om precies te zijn was dat op 12 december '21. 

Het voelt inmiddels alweer als een eeuwigheid geleden en inmiddels ben ik ook niet meer de Amanda die ik toen was. 

Opeens voelde ik het.. ik mag weer gaan schrijven en haastig ben ik achter mn laptop gekropen om te gaan schrijven. Want als je een ingeving krijgt... 

 

 

Nu schrijf ik elke dag in mijn journal om al mijn dagelijkse synchroniciteit en boodschappen te noteren want als ik dat bij hou zie ik voor mijzelf progressie. Hoe meer ik mijzelf ontwikkel, des te hoger ik in mijn bewustzijn kom. En dat brengt mij naar het volgende. 

Zo'n 12 jaar geleden, zo rond mijn 21e ben ik achteraf gezien voelbaar begonnen met mijn persoonlijke ontwikkelingsreis alleen op dat moment voelde dat niet zo. Zo werd ik binnen no time departmentmanager en even kort daarna al storemanager. Ik werd best wel in het diepe gegooid. Ik mocht als jonge vrouw grote groepen coachen, moest slecht nieuws gesprekken voeren, feedback gesprekken, ziekteverzuim gesprekken kortom alles. Tijdens die reis ben ik best vaak op mijn plaat gegaan. Ik werkte mijzelf 3 slag in de rondte want grenzen kende ik in die tijd niet. Soms 6 dagen per week daarnaast was ik mega veel uur van huis weg omdat ik altijd reisde voor mijn werk, niet erg want ik wilde dat zelf. Maar goed ik heb mijzelf in die 7 jaar onwijs goed leren kennen maar ook in de rol van coach/manager. Gelukkig was er een goed vangnet en werd ik goed begeleid met trainingen en cursussen. Tot op de dag van vandaag ben ik mijzelf mega dankbaar dat ik toen al naar mijn intuïtie heb geluisterd omdat één van mijn wensen was om ooit bij H&M te mogen werken. Daarnaast ben ik ook mega dankbaar dat dit onderdeel van mijn reis is geweest!

Zo'n 7 jaar geleden is mijn leven compleet veranderd. Ik maakte drastische beslissingen ergens voelde ik al dat mijn tijd bij H&M er op zat, stiekem was ik toen die tijd al opzoek naar een andere baan. Tot dat ik op vakantie ging  en uit het niets kwam ik mijn soulmate tegen, mijn liefde voor in dit leven tegenkwam. Bedankt lieve zusπŸ’œ. Als ik er aan terug denk was dat een magisch moment.. Onze energieën werden één, onze aura's vielen als het ware in elkaar en toen wist ik.. dit is het. Toch voel ik nog steeds dat ik ooit een boek ga uitbrengen omdat ik zoveel schrijf materiaal heb.. haha. 

Maar waarom veranderde mijn leven?

1. Ik werd verliefd, niet zomaar op iemand nee iemand die 2600 km bij mij vandaan woonde en ook nog niet eens zomaar naar Nederland kon komen ivm visums ect. Samen besloten wij toen dat ik daarom zou gaan emigreren naar Turkije. Opzich geen straf maar dat bracht best veel regelwerk met zich mee maar ook veel weerstand uit mijn omgeving.

2. Ik had een eigen koop studio in Amsterdam en die wilde ik verkopen. Opeens moest ik gaan handelen als een sterke zelfstandige volwassen vrouw. Want als je een huis gaat verkopen krijg je te maken met een makelaar en eerlijk ik had daar de ballen verstand niet van mja ik had geen keuze en regelde dat. Gelukkig had ik een lieve jonge vrouwelijke makelaar die mij hielp. Eindstand huis binnen 3 maanden verkocht ( dat was razendsnel voor die tijd) Dus toen wist ik.. Waar ik ook mee bezig ben dit mag allemaal zo zijn omdat ik heel sterk naar mijn gevoel luisterde en er ook naar handelde voelde dat als een extra bevestiging in die roerige tijd.

Maar het betekende dat als ik zou gaan emigreren dat ik ook mijn baan moest gaan op zeggen. Dus 3. Ontslag in dienen.

Ook in datzelfde jaar overleed mijn lieve sterke en stoere neef. Hij was eigenlijk de mannelijke versie van mij en doordat hadden wij een intens goede band dus de 4e hindernis in korte tijd. Ik kom uit een onwijs kleine familie waardoor dit extra heftig was. Tot op de dag van vandaag weet ik dat hij bij mij is en ook wel mede door hem ben ik mijzelf verder gaan ontwikkelen op het spirituele pad.

Als je dacht dat ik alles wel zo'n beetje had gehad gebeurde er nog iets...Één deel van mijn familie was het er helaas niet mee eens dat ik mijn hart volgde en voor de liefde koos. Waardoor onze wegen zijn gaan scheidden. Heel drastisch en heel verdrietig maar eigen geluk staat boven alles. Dit 5e onderdeel was heftig omdat ik het op dat moment niet vanuit het spirituele oogpunt kon bekijken en het niet zo goed begreep. Maar inmiddels snap ik dit proces volledig en ben ik eigenlijk wat zeg ik MEGA TROTS op mijzelf dat ik voor mijn eigen liefdes geluk heb gekozen. Liefde overwint alles. Dit is ook één van de redenen waarom ik sta voor: "Leef je eigen leven en luister niet naar anderen en volg je eigen hart". Naast familie ben ik ook veel vrienden verloren gewoon weg door de keuzes die ik maakte en niet goed begrepen werd. 

Uiteindelijk is het zo dat wanneer je persoonlijke verandering aangaat en je steeds dichter bij jezelf gaat komen. Er mensen gaan verdwijnen uit je leven en dat betekent ook dat er weer plaats is voor nieuwe mooie zielen. 

Zo'n 3 jaar geleden voelde ik op een dag dat het mijn tijd was om op te gaan staan en mijn licht zichtbaar te gaan laten schijnen naar de wereld. In de spirituele wereld noemen ze deze mensen ook Lichtwerkers. Je krijgt eerst heel veel hindernissen/obstakels en de één ervaart soms een bijna dood ervaring en kijk naar mij ik verloor heel veel waardoor je als het ware er alleen voor kwam te staan.. waardoor je echt een hele andere kijk gaat krijgen op het leven gaat krijgen. In die tijd kreeg ik veel seintjes en werd ik goed begeleid vanuit het universum/gidsen en daardoor voelde ik die kracht ook binnen in mij. Na één jaar begreep ik waarom ik dat seintje kreeg.. We belandden met zn allen in een bijzondere periode. De wereld veranderde compleet. Ik heb daar tot op de dag van vandaag nooit iets over gedeeld op social media en dat zal ik ook niet doen. Daarvoor ben ik hier niet op deze aardbol gekomen. Ik ben hier gekomen om mijn licht, liefde en positiviteit te delen.. met jou als jij dit nu leest.πŸ’«

Na dat deze boodschap duidelijk werd ging het snel! Heel snel. Ik stapte in mijn rol. Ik veranderde mijn instagram van Divaman naar Amanda Aydemir en schreef mijzelf in bij de KVK. Geen gelul met moeilijke bedrijfsnamen gewoon Amanda Aydemir. De medewerker bij de KVK was ook een boodschapgever hij zei: "Dit is sterk" zei hij. "Jij weet wat jij wilt en dit komt goed". Volgens hem had ik overal over nagedacht. Soms voel je als iemand gestuurd wordt om een boodschap met jou te gaan delen. Ik weet nog dat ik ontzettend blij en gelukkig de tram weer instapte naar huis toe.

Bijna één jaar geleden startte ik mijn eigen Youtube kanaal op. Ik startte een serie: "Amanda kletst met". Het doel van deze serie was het onbekende bekend maken en ik wilde vrouwen in de spotlight zetten die ook een duidelijke spirtuele/holistische missie hebben. Ik ging met veel vrouwen in gesprek niet wetende dat dit mijn laatste grote onderdeel was van mijn helingsproces. Maar dat kwartje viel pas toen ik mijn laatste aflevering op nam. Daarna ben ik even van de radar geweest moest even alles verwerken op mijn eigen manier. Ook vielen er heel veel puzzelstukjes op z'n plek. Ook toen begreep ik waarom ik mijn baan had opgezegd en volledig focus op mijzelf en onderneming moest leggen.

 In november '21 voelde ik nadat ik mijn cacao ceremonies had gedaan dat ik veranderingen mocht gaan aanbrengen. Cacao is zon mooi product om je hart verder te laten openen en oude shit te gaan helen.πŸ’œ Daar kreeg ik al boodschappen door dat ik mijn aanbod moest gaan veranderen.. Mja hoe!? Ik had het op dat moment al kunnen doen alleen dan handel je vanuit je mind/ego en dan is het niet altijd oprecht en puur vanuit gevoel. Dus ik liet het aan het lot over.

In december '21 voelde ik het roer mag om. Maar hoe!?

Tot dat ik op een dag een berichtje kreeg midden december '21 van mijn oud collega/vriendin met de boodschap dat ze nog een parttime collega zocht. Ik dacht hmm: ik wil toch fully focus op mijn onderneming dus waarom dit!?.. ik bedankte haar en heb het zo gelaten. Tot dat ik deze boodschap aan mijn man vertelde en uit het niets op precies datzelfde moment ( je gelooft het of niet) stuurde ze weer een berichtje. Toen dacht ik dit is een sign, het universum wil mij iets duidelijk maken. Uiteindelijk had ik gesolliciteerd en 2 weken later werd ik aan genomen in een mooi groot holistisch bedrijf. 

Ik had het universum al om inzichten en hulp gevraagd. Gevraagd om mij te helpen een nieuw aanbod te gaan creëeren zodat ik jou nog beter kan gaan helpen dichter bij jezelf te laten komen en meer achter je eigenwaarde te gaan staan. Alleen het universum bracht het al sneller dan verwacht op mijn pad. Ik was en ben er dus al klaar voor!!πŸŽ‰ Ik heb een parttime baan waarin ik in een hele korte tijd ( lees 2 a 3 weken ) er al achter ben gekomen waarom ik daar zit en wat mijn les is die ik daar uit mag gaan halen. Naast mijn super lieve collegas die ook echt mijn soulmates zijn mag en kan ik mij daar ook verder ontwikkelen. Zo heb ik mijn Reiki 1 behaald en start ik zeer binnenkort met Reiki 2. Daarnaast start ik nog met een mooie cursus en dat gaat onderdeel worden van de fysieke dagen die ik ga organiseren!🧿

Dit alles is dus onderdeel van mijn levensmissie.

Op dit moment ben ik vrij rustig op social media. Ik voel dat dit mag. Social media is leuk maar ik sta ervoor om alleen maar te posten vanuit gevoel en oprechtheid.  En omdat ik nu midden in mijn laatste helingsproces zit heb ik ruimte voor mijzelf gecreëerd en voel ik geen druk meer om iets te posten op social media. Het is een onwijs mooi platform en mega dankbaar dat het bestaat maar als jij jezelf niet voor negativiteit afschermt word je zo meegezogen in die energie. Ik post iets als ik voel dat ik een boodschap mag doorgeven aan jou. En ja dat kan zo maar uit het niets zijn! Door focus te houden op mijn helingproces gaat het namelijk snel. Want des te meer ik mijzelf heel des te beter ik andere vrouwen en dus ook jou kan gaan helpen! En geloof me, we hebben nog al wat te helen met z'n allen ook al denk je soms van niet.

Onlangs ben ik met mijzelf gaan evalueren hoe ik de laatste 1,5 jaar gewerkt heb. Ik heb een hele mooie persoonlijke en ondernemers reis gemaakt. Met vallen en opstaan. Vanuit tekorten werken en iets te graag willen. Ik heb mooie workshops mogen geven aan prachtige zielen. Heb onwijs veel leuke volgers! Waarin ik in het begin druk mee bezig was om zoveel mogelijk volgers erbij te krijgen, heb ik dat volledig losgelaten. Ik dacht waar ben ik mee bezig!? Het gaat niet om getallen en of wie jou volgt. Het gaat erom dat wanneer jij bent wie jij bent komen de juiste mensen op jouw pad! Want energie trekt energie aan.

Nu ben ik daar waar ik wil zijn. Ik heb helder wat ik wil. En het enige woord dat door mijn hoofd spookt is exclusief. Omdat mijn energie ook exclusief is. Ga ik mijn energie ook alleen delen met vrouwen die ook echt aan zichzelf willen werken en de wil en de moed hebben om volledig in hun eigen kracht te komen staan. Wat ik eerder al gedeeld heb is dat ik fysieke/vrouwen cirkel dagen ga organiseren. Een compleet verzorgde dag. Een dag waarin JIJ in de spotlights staat. Door mijn taak als boodschapgever kan ik jou daar goed in begeleiden.

Wil jij aan jezelf werken dan zul je moeten investeren in jezelf. Hoeveel ik in tijd en geld heb geïnvesteerd afgelopen jaren is ongekend. Cursussen, boeken, workshops, kaartendecks ect. Uieteraard ben ik fucking dankbaar dat ik het allemaal mocht en kon doen. Uiteindelijk zit alle wijsheid immers al in jou en mij alleen hebben we soms een bevestiging en een reminder nodig!

Oké nu rond ik echt af...

Opeens krijg ik een ingeving binnen dat ik binnenkort mijn nieuwe levensjaar ga binnenlopen. En op mijn verjaardag is het heel toevallig: Nieuwe maan in ram en de zon in stier! Die maan staat ook nog eens voor: " De beste tijd om je dromen te gaan manifesteren". Daarnaast ga ik over naar mijn numerologisch jaar nummer 4. En een onderdeel daarvan is "vastberaden handelen en projecten te realiseren". Prachtig hoe synchroon dit allemaal loopt. Ik hou van het levenπŸ™

" Hoe meer je flowt in het nu. Des te meer jij je boodschappen herkent, noteert het en communiceer met je orakelkaarten zie je hoe magisch het leven kan en mag zijn!" 

Ik deel deze blog bewust om jouw er bewust van te maken dat.... Wanneer jij de verdieping met jezelf aangaat en gaat helen en nee het is niet altijd makkelijk. Alles nog beter gaat flowen in jouw leven. Je kan honderden cursussen volgen over hoe je o.a. het beste" de wet van aantrekkingskracht" kunt gaan gebruiken of " Hoe je het beste kunt gaan manifesteren". Geloof mij, eerst jezelf en dan gaat de rest automatisch vanzelf.πŸ’œπŸ¦‹πŸ§Ώ

Dit was het weer voor deze keer.

Maak er iets moois van! 

Tot snel β™‘

 

*Ik ben niet perfect dus er zullen wellicht wat schrijffouten in de tekst staan.*

Reactie plaatsen

Reacties

Tonnie
2 jaar geleden

Mooi stukje weer.....
Liep al een aantal dagen met het idee rond, om te vragen hoe het ging met je baan/opleiding.... hier dus het antwoord😜😜
Kan niet wachten totdat je deze opgedane kennis wil gaan delenπŸ™πŸ™πŸ’œπŸ’œπŸ’œ